Sepak Bola Amerika

Sepak Bola Amerika

Sepak Bola Olahraga ing Amerika

Hot

Monday, January 1, 2018

Sepak Bola Olahraga ing Amerika

January 01, 2018 7

Game sepak bola sing umum diarani bal-balan ing akèh negara ing saindhenging donya. Dadi sing bisa, ing Amerika Serikat, diarani minangka bal-balan. Ing wiwitan, game iki ora kabeh sing dikenal ing AS ora kaya game liyane kaya baseball, b-ball lan bal-balan Amerika. Ora nganti Amerika Serikat ngasilake Piala Donya 1994 sing nambahake semangat kanggo game dening akeh wong Amerika Serikat.

Saka titik kasebut, nomer pemain sing luar biasa nyortir klub lan afiliasi sing narik akeh pemain kanggo gabung lan main. Bebener diwastani Amerika Serikat minangka negara utama sing nduweni panguwasa bal-balan paling gedhe sing watara 18 yuta. Dina iki, game kasebut minangka nomer kanthi kelompok game berkembang ing negara kasebut.

Uga wis dikembangake minangka salah sijine game sing paling disenengi kanggo wanita sing wis nggawe formasi grup nasional wanita sing sacara efektif nandingi berbagai kompetisi kalebu Olimpiade.

Game kasebut uga digabung minangka program rekreasi ing akeh sekolah. Iku uga wis dadi game sing paling disenengi kanggo undergrads. Dukungan dinamis saka bocah enom lan bocah-bocah ing game wis ana ing papan. Akeh biyung sing nyenengake lan nyengkuyung anak-anake kanggo dolanan.

Pemain Amerika ternyata asring ditepungi minangka organisasi sing gedhe banget kayata Nike, Adidas, lan liya-liyane.

Amerika Serikat kalebu ing antarane bangsa-bangsa sing adores olahraga bal-balan lan kanthi mangkono nggawe bagean saka pemain gedhe game.
Read More